A „varázstáblánk”

// Szerző: szivarvanytanoda //

Felkaptad a fejed?! „Varázstábla”? Egy tábla, ami tud varázsolni? Majdnem, mi tanárok varázsolunk vele órákon, hogy maradandó élménnyel tanulj nyelvet. Hogyan? Nem láttad még a videónkat! A kezdőlapon megnézheted, (fent, középen “Nézd meg hogyan!” feliratra kattintva), de szívesen mesélünk is róla:

Lépjünk be a virtuális tantermünkbe és láthatod különleges, egyedi fejlesztésű interaktív táblánkat. Most még nincs rajta semmi, de nem azért, mert letöröltük. Minden órára egy új táblával várunk, az előző órákét polcra tettük, így azokat  bármikor leveheted és megnézheted, elolvashatod újra.

Figyelj, kezdődik az óra, először írjuk fel az óraszámot. Egy kis ismétlés, már láthatod is a feladatot. Aztán egy új lecke, indítsuk el a videót a virtuális táblánkon. Érthető minden? Ezt azért az óra után nézd még meg többször! Most hallgassunk meg egy párbeszédet! Végül mutatok egy képet, beszélgessünk róla! Közben, ha bármi gondolatod támad és lejegyeznéd, bátran használd a jobb oldali chat táblát! Ez is megmarad, nem fogjuk letörölni, bármikor újra megnézheted, vagy ide írhatod a házi feladatod megoldását. És ha ez még nem elég… a táblát folyamatosan fejlesztjük… még nincs vége a varázslatnak

A hozzászólás nem lehetséges.