Szórakoztató cikkek angolul, németül és olaszul, a család minden tagjának.

// Szerző: szivarvanytanoda //

MEGJELENT NYELVI MORZSÁK ONLINE NYELVOKTATÓ MAGAZINUNK BEMUTATKOZÓ SZÁMA

Háromnyelvű online nyelvi magazinunk ötlete főleg kisgyermekes diákjaink inspirálására született meg: Mivel leginkább az anyukák kérnek tőlünk olyan tananyagokat, amikkel gyerekeiket játékosan taníthatják egy idegen nyelvre, ezeknek a kéréseknek mindig nagy örömmel teszünk eleget. Hiszen tapasztalatból tudjuk, hogy a közös játék által ismerhető meg és sajátítható el leghatékonyabban a számunkra még ismeretlen világ. Így egy idegen nyelv érthetetlennek tűnő világa is.

Vagy azt gondolod, hogy a játék és a tanulás nem fér össze? De! Szerintünk igen, győződj meg saját magad erről! Töltsd le ingyenes Nyelvi Morzsák Online Blog – Magazinunk adventi – karácsonyi ünnepi számát! Tanulj nyelvet móka és kacagás közben családi körben!

Magazinunk e-formátumában blogunk legnépszerűbb posztjait gyűjtöttük össze angol, német és olasz nyelvű, nyelvtanulásra alkalmas cikkekkel, amelyek nemcsak érdekes írások olvasására, hanem a gyermekeiddel együtt végezhető, közös élményt nyújtó tevékenységre hívnak: kézműves ötletek, receptek, énekek, versek, nyelvtanuló játékok, viccek, képregények és rejtvények által. Tanácsokat, tippeket is adunk a sikeres nyelvtanuláshoz.

Légy az olvasónk, ha szeretnél örömmel és szórakozva nyelvet tanulni; ha fontos számodra az egymásra figyelés; ha szereted kreatívan és hasznosan eltölteni a szabadidődet!

 

Milyen formában kapod meg az INGYENES SZÁMOT?

Kérd itt, és emailben küldjük a linket, ahonnan le is tudod menteni PDF-ben. A mellékletek nyomtatható formában találhatóak.

 


A hozzászólás nem lehetséges.